ubatpijat.com PIJAT

ubatpijat.com
Title: PIJAT
Keywords:
Description: PIJAT RUMAH ANDA DISERANG PEPIJAT? Dah macam-macam petua dan ubat guna, tapi hampeh! Macam bertambah-tambah pulak generasi makhlukni? JANGAN RISAU!!! Tuan-tuan dan Puan-puan.Kami ada solusi untuk meng
ubatpijat.com is ranked 0 in the world (amongst the 40 million domains). A low-numbered rank means that this website gets lots of visitors. This site is relatively popular among users in the united states. It gets 50% of its traffic from the united states .This site is estimated to be worth $0. This site has a low Pagerank(0/10). It has 1 backlinks. ubatpijat.com has 43% seo score.

ubatpijat.com Information

Website / Domain: ubatpijat.com
Website IP Address: 216.239.34.21
Domain DNS Server: ns52.domaincontrol.com,ns51.domaincontrol.com

ubatpijat.com Rank

Alexa Rank: 0
Google Page Rank: 0/10 (Google Pagerank Has Been Closed)

ubatpijat.com Traffic & Earnings

Purchase/Sale Value: $0
Daily Revenue: $0
Monthly Revenue $0
Yearly Revenue: $0
Daily Unique Visitors 0
Monthly Unique Visitors: 0
Yearly Unique Visitors: 0

ubatpijat.com WebSite Httpheader

StatusCode 200
Cache-Control private, max-age=0
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Date Wed, 10 Aug 2016 05:33:41 GMT
Server GSE

ubatpijat.com Keywords accounting

Keyword Count Percentage

ubatpijat.com Traffic Sources Chart

ubatpijat.com Similar Website

Domain Site Title

ubatpijat.com Alexa Rank History Chart

ubatpijat.com aleax

ubatpijat.com Html To Plain Text

PIJAT RUMAH ANDA DISERANG PEPIJAT? Dah macam-macam petua dan ubat guna, tapi hampeh! Macam bertambah-tambah pulak generasi makhlukni? JANGAN RISAU!!! Tuan-tuan dan Puan-puan.Kami ada solusi untuk menghapuskan 7 keturunan pepijat ini. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Buat Anda. Saya faham benar hati dan perasaan anda yang mengalami masalah ini. Ini kerana, sebelumni saya mengalami masalah yang sama. Bulan 6 2015 yang lalu, rumah mak saya diserang pepijat. Menjadi kebiasaan bagi saya untuk pulang 2 minggu sekali ke kampung. Entah kenapa haritu: Anak saya malam-malam asyik menangis jer…katanya gatal. Esoknya naik bengkak-bengkak. Bila digaru, bestlah plak. Rasa macam nak garu dan garu lagi. Tapi yang tak seronoknya ada kesan parut hitam selepas digaru, Mak ai...kalau kat perut atau badan ok lah orang tak nampak. Tapi kalau kat muka macam mana? Tidur nyenyak? MMemang tak boleh tidur punya macam ada benda gigit. Mulanya ingatkan nyamuk, tapi lepas dapat tangkap sekor rupanya PEPIJAT. GERAM SUNGGUH! Yang paling bengangnya bukan apa, habis perabot-perabot rosak dibuatnya. Tilam dan bantal memang kena buang pasal penuh dengan tahi pepijat dan busuk baunya. Sofa dan katil juga terpaksa dibakar pasal dah jadi sarang pembiakan. Paling stress bila ada saudara atau kawan datang kerumah. RISAU SUNGGUH kut-kut terjumpa sekor dua makhluk pepijat tu. Memang merah lah muka pasal segan, dikatanya kitani jenis pengotor. Pastu puas saya mencari ubat kat kedai-kedai, pasaraya dan bertanya orang. Kat mana ada kedai ubat serangga memang saya akan terjah. Tapi HAMPEH, yang banyak dijual ubat semut, ubat lipas, ubat nyamuk, anai-anai dan ubat tikus. Memang tak jumpa! Serius saya cakap. Trylah pulak google-google kat internet, macam-macam petua yang dah dicuba, serai wangilah kulit durianlah kulit limaulah jemur tengah panas Dan sebagainya. Namun indah khabar dari rupa. Balik-balik, ada lagi makhluk perosak tu, Waktu tu memang buntu Rumahpun tak ceria seperti dulu Anda macam mana? Adakah ada iras-iras cerita macam saya? Akhirnya Jumpalah FORMULASI ini. Test dulu,berkesan ke tak? Alhamdulillah… Dapat juga apa yang dicari berbulan-bulan. Saya Berjaya menyelesaikan masalah kat rumah mak saya 100 %. YA 100% BERKESAN CARA GUNA, SENANG JER… 1. POTONG 2. GONCANG 3. PICIT Sejenis serbuk yang macam bedak gitu. Senang guna, hanya picit ke tempat sasaran HARI 1 Picit kesasaran macam kat celah-celah tilam, kawasan sofa dan kawasan sasaran. KEPUTUSANNYA: Nampak keberkesanannya tapi ada lagi. Yang kecik-kecik. Yang besar-besar dah mati dan kering. HARI KE 3 Buat lagi macam biasa iaitu picit-picit ke sasaran Pasalnya telur-telur pijat baru menetas. Mereka tak mati kalau kena ubat, . KEPUTUSANNYA: Dah Nampak perubahan mendadak. Tp ada Nampak lagi sekor… kecik sangat. Tak bulih jadi ni… HARI KE 8 Picit-picit dan sembur lagi buat kali terakhir.Pasal dah Nampak perubahan ketara namun saki baki tu yang susah nak hapus. Target memang nak kasi para pepijat terus pupus. KEPUTUSANNYA: Dah tak Nampak langsung. Masih berdebar-debar jugak kut-kut tersengih sekor menampakkan diri. Lepas check –check semua bagai, memang penat bab mengecheck ni pasal leceh. Kena belek satu satu. Dan ALHAMDULILLAH… SERIUS 100% PUPUS BESERTA KETURUNANNYA DALAM MASA HANYA 2 MINGGU!!! Memang syukur sangat-sangat. Lepastu saya fikir, baik saya kongsi ubat ni dengan kawan-kawan yang ada masalahni. Pasal saya tahu masalah ni boleh mengganggu emosi dan tidur anda serta keluarga. Kerana sayapun pernah alami masalah yang sama. Dijamin selepas guna dalam masa 2 minggu: Semua pepijat akan pupus beserta keturunannya. Tidur anda akan lena pasal tiada gangguan dari pepijat. Anak-anakpun tak nangis lagi pasal takde benda yang gigit Anda tidak akan kerugian wang ringgit dan kerugian perabot lagi. Duit tu anda boleh simpan. Anda juga jimat banyak pasal produkni harga ekonomi namun sangat berkesan Tak payah panggil pest control yang memang agak mahal. Anda buat sendiri jer, semudah A,B,C Tiada lagi parut baru Tiada lagi bengkak baru. Hidup anda lebih harmoni dan selesa Anda tidak segan menjemput saudara dan kawan kerumah pasal rumah anda kembali ceria dan wangi. Klik Sini Dapatkan Sekarang! Hajatnya nak cerita pendek jer, tapi panjang plak jadinya. Tanpa buang masa, Tengok apa yang sahabat kita ni cakap: Okay… Pelaburan anda untuk hapuskan makhluk perosak ini hanya: RM30 : 1 Botol + Free Post RM60 RM50 : 2 Botol + Free Post RM90 RM70 : 3 Botol + Free Post Khas untuk semenanjung. Sabah/Sarawak tambah RM10 sahaja. (100% dijamin berkesan dan berbaloi) Yang Ikhlas, Kimi Junuh www.ubatpijat.com P.S: Pepijat merupakan makhluk yang cepat merebak jika tiada kawalan dan tindakan. Jangan biarkan kediaman anda dan keluarga anda menjadi mangsa makhluk ini. Anda perlu bertindak sekarang mendapatkan ubat pepijat, sebelum terlambat. ?Designed by WWW.UBATPIJAT.COM.

ubatpijat.com Whois

Whois Server Version 2.0
Domain names in the .com and .net domains can now be registered
with many different competing registrars. Go to http://www.internic.net
for detailed information.
  Domain Name: UBATPIJAT.COM
  Registrar: GODADDY.COM, LLC
  Sponsoring Registrar IANA ID: 146
  Whois Server: whois.godaddy.com
  Referral URL: http://www.godaddy.com
  Name Server: NS51.DOMAINCONTROL.COM
  Name Server: NS52.DOMAINCONTROL.COM
  Status: clientDeleteProhibited https://icann.org/epp#clientDeleteProhibited
  Status: clientRenewProhibited https://icann.org/epp#clientRenewProhibited
  Status: clientTransferProhibited https://icann.org/epp#clientTransferProhibited
  Status: clientUpdateProhibited https://icann.org/epp#clientUpdateProhibited
  Updated Date: 02-nov-2015
  Creation Date: 02-nov-2015
  Expiration Date: 02-nov-2016
>>> Last update of whois database: Mon, 23 May 2016 01:08:22 GMT <<<
For more information on Whois status codes, please visit https://icann.org/epp
NOTICE: The expiration date displayed in this record is the date the
registrar's sponsorship of the domain name registration in the registry is
currently set to expire. This date does not necessarily reflect the expiration
date of the domain name registrant's agreement with the sponsoring
registrar. Users may consult the sponsoring registrar's Whois database to
view the registrar's reported date of expiration for this registration.
TERMS OF USE: You are not authorized to access or query our Whois
database through the use of electronic processes that are high-volume and
automated except as reasonably necessary to register domain names or
modify existing registrations; the Data in VeriSign Global Registry
Services' ("VeriSign") Whois database is provided by VeriSign for
information purposes only, and to assist persons in obtaining information
about or related to a domain name registration record. VeriSign does not
guarantee its accuracy. By submitting a Whois query, you agree to abide
by the following terms of use: You agree that you may use this Data only
for lawful purposes and that under no circumstances will you use this Data
to: (1) allow, enable, or otherwise support the transmission of mass
unsolicited, commercial advertising or solicitations via e-mail, telephone,
or facsimile; or (2) enable high volume, automated, electronic processes
that apply to VeriSign (or its computer systems). The compilation,
repackaging, dissemination or other use of this Data is expressly
prohibited without the prior written consent of VeriSign. You agree not to
use electronic processes that are automated and high-volume to access or
query the Whois database except as reasonably necessary to register
domain names or modify existing registrations. VeriSign reserves the right
to restrict your access to the Whois database in its sole discretion to ensure
operational stability. VeriSign may restrict or terminate your access to the
Whois database for failure to abide by these terms of use. VeriSign
reserves the right to modify these terms at any time.
The Registry database contains ONLY .COM, .NET, .EDU domains and
Registrars